| VOORGERECHTEN | |
| Ambachtelijke kroketten van Fazant met een fris slaatje | 18,95 |
| Duo van wildpastei met vijgenconfituur | 17,30 |
| Ganslever met speculoos en portogelei | 25,90 |
| Kikkerbilletjes met zachte look en tuinkruiden | 16.50 |
| HOOFDGERECHTEN | |
| Hertenfilet "Grand Veneur" | 35,90 |
| Gevulde fazantfilet "Fine Champagne" | 33,90 |
| Tagliatelle met boschampignons room-truffelsaus en Parmezaan | 24,00 |
| Tagliatelle met boschampignons, spekjes room-truffelsaus en Parmezaan | 26,00 |
| Hertenragout | 29,50 |
| Hazerugfilet "Harlekijn" met een duo van veenbessen en pepersaus | 36,90 |
| Eendenborstfilet met passiesaus | 32,90 |
| Hammetje met boontjes en graanmosterdsaus | 30,50 |
| Choucroute "Royale" | 35,00 |