VOORGERECHTEN | ||
Kikkerbilletjes met zachte look en tuinkruiden | 16,50 | |
Ambachtelijke kroketten van Fazant | 18,90 | |
Duo van wildpastei met vijgenconfituur | 17;90 | |
Ganselever met speculoos | 24,70 | |
HOOFDGERECHTEN | ||
Gevulde fazantfilet "Fine Champagne" | 32,00 | |
Rib-Eye saus naar keuze | 35,00 | |
Hertefilet "Grand Veneur" | 32,90 | |
Hertenragout | 28,50 | |
Hazenrugfilet 'Harlekijn' met een duo van veenbessen en pepersaus | 34,00 | |
Eendenborstfilet met driepepersaus,gebakken witloof en appel | 30,50 | |
Gebakken koolvisfilet met gestoofde spinazie en mouselinesaus | 28,00 | |
Tongscharrolletjes met bisquesaus en zeevruchten | 26,80 | |
Tagliatelle met boschampignons, room-truffelsaus en Parmezaan | 22,00 | |
Tagliatelle met boschampignons en spekjes, room-truffelsaus en Parmezaan | 23,00 |