Dagschotel

Van maandagmiddag 18 februari tot en met zaterdagmiddag 23 februari

Soep van de dag

*

Gepaneerde pladijsfilet met verse tartaarsaus en frieten

of

Brochette van varkenshaasje opgerold in spek, pepersaus en pommes parisienne

Menu

Ravioli van kalfszwezerik met gebakken boschampignons en truffelsaus

Witloofvelouté met gerookte paling

Gebakken zeewolffilet in een korstje van panko, jonge bladspinazie, bieslookpuree en dijonaisesaus

Poire belle "Hélène"

Menu € 49.00
Menu all-in € 69.00
(aperitief cava-wijnen-water-koffie)
Menu voor de volledige tafel

 

Lunch

Ravioli van patrijs, gegrilde sesam en portosaus

Gebakken speenvarkenfilet met graanmosterdsaus, lentegroenten en kroketten

Bobonne Deluxe ijsverwenkoffie

Lunch  27.00 euro

 Enkel voor de volledige tafel