Dagschotel

Van maandagmiddag 9 maart tot en met zaterdagmiddag  14 maart

Soep van de dag

*

Witte & zwarte pens met witloofslaatje , veenbessensaus en parijse aardappel

of

Gebakken forel (graatloos) " Ardennaise " met frietjes

Menu

Gebakken zeebaarsfilet met spaghetti van courgetten en blanke boter

*

Velouté van knolselder en venkel

*

Lamsfilet met aardappelgratin,jonge wortel,romanesco en rosenmarijnsaus

*

Panna cotta van bloedappelsien met bosvruchten en amandelijs

Menu € 49.00Menu all-in € 69.00 (aperitief cava-wijnen-water-koffie)

(aperitief en koffie naar keuze mits prijsaanpassing)

Menu voor de volledige tafel

 

Lunch

Ravioli van kreeft , fijne groentjes en saus van grijze garnalen

*

Gebakken zeewolffilet met gestoofde bladspinazie, aardappelpuree en mousseline Dijonmosterd

*

Bobonne Deluxe ijsverwenkoffie

Lunch  27.00 euro

 Enkel voor de volledige tafel