Dagschotel

Van maandagmiddag 13 augustus tot en met zaterdagmiddag 18 augustus

Soep van de dag

*

Gebakken roggevleugel met botersaus en bieslookpuree

of

Opgevulde tomaat met gehakt, tomatensaus en rijst

Menu

Rundscarpaccio "La tache noire" met truffelolie, balsamico en Parmezaan

Klein casserolletje mosselen "natuur"

Gebakken kalfs dunnelende met Roquefortsaus, seizoensgroenten en kroketten

Crème brûlée met roomijs en gekarameliseerde noten

Menu € 49.00
Menu all-in € 69.00
(aperitief cava-wijnen-water-koffie)
Menu voor de volledige tafel

 

Lunch

Lauw slaatje van geitenkaas met spek en gekarameliseerde appeltjes

Opgevulde zeetong met garnalen en spinazie, mousseline en bieslookpuree

Bobonne Deluxe ijsverwenkoffie

Lunch  27.00 euro

 Enkel voor de volledige tafel