Dagschotel

Van maandagmiddag 17 februari tot en met zaterdagmiddag 22 februari

Soep van de dag

*

Huisgemaakte cordon bleu met penne,bladspinazie in kaassaus

of

Papillotte van zalm met fijne groentjes en kasteelaardappelen

Menu

Gebakken zeebaarsfilet met spaghetti van courgetten en blanke boter

*

Velouté van knolselder en venkel

*

Lamsfilet met aardappelgratin,jonge wortel,romanesco en rosenmarijnsaus

*

Panna cotta van bloedappelsien met bosvruchten en amandelijs

Menu € 49.00Menu all-in € 69.00 (aperitief cava-wijnen-water-koffie)

(aperitief en koffie naar keuze mits prijsaanpassing)

Menu voor de volledige tafel

 

Lunch

Slaatje van gerookte eendenborst met gekarameliseerde peer en bosbesjes

*

Onglet met sjalottensaus, mergpijp in de oven 

*

Bobonne Deluxe ijsverwenkoffie

Lunch  27.00 euro

 Enkel voor de volledige tafel