Dagschotel

Van maandagmiddag 18 maart tot en met zaterdagmiddag 23 maart

Soep van de dag

*

Visbrochette met witte wijnsaus en groene tagliatelle

of

Huisgemaakte cordon blue met spinazie, penne en kaassaus

Menu

Ravioli van kalfszwezerik met gebakken boschampignons en truffelsaus

Witloofvelouté met gerookte paling

Gebakken zeewolffilet in een korstje van panko, jonge bladspinazie, bieslookpuree en dijonaisesaus

Poire belle "Hélène"

Menu € 49.00
Menu all-in € 69.00
(aperitief cava-wijnen-water-koffie)
Menu voor de volledige tafel

 

Lunch

Opgevulde kwartel met ganzenlever en druivensaus

Gebakken kalfskroon met groene boontjes, black-well saus en kroketten

Bobonne Deluxe ijsverwenkoffie

Lunch  27.00 euro

 Enkel voor de volledige tafel