Dagschotel

Van maandagmiddag14 oktober tot en met zaterdagmiddag 19 oktober

Soep van de dag

*

Gestoomde zalm op een bedje van witloof, mousselinesaus en kasteelaardappelen

of

Huisgemaakte cordon blue met spinazie, pasta en kaassaus

Menu

Rundscarpaccio "La Tache Noire" met truffelolie, balsamico en parmezaan

Mosseltjes "Natuur"

Gebakken roodbaarsfilet met seizoensgroenten, witte wijnsaus en bieslookpuree

Sabayon van de "Chef"

Menu € 49.00Menu all-in € 69.00 (aperitief cava-wijnen-water-koffie)Menu voor de volledige tafel

 

Lunch

Ambachtelijke Mechelse koekoek kroketten met een krokant slaatje

Gebakken speenvarkenkoteletjes met wintergroenten, black-wellsaus en pomme Parisienne

Bobonne Deluxe ijsverwenkoffie

Lunch  27.00 euro

 Enkel voor de volledige tafel