Suggesties

Voorgerechten

Kikkerbilletjes met zachte look en tuinkruiden 16,50
Terrine van ganzenlever met vijgen, portgelei en cruble van speculoos 17,90
Duo van wildpastei met confijt van vijgen en rozijnentoast 14,20

Hoofdgerechten

Hertenstoofpot met wintergarnituur 22,50
Opgevulde fazantenfilet "Fine Champagne" 27,30
Gebakken eendenborstfilet met witloof
en appeltjes, passievruchtensaus met honing
28,80

 

Kleine gerechten

Croque Monsieur met slaatje 10,90
Spaghetti Bolognaise 12,90
Tagliatelli met scampis, gerookte zalm en verse kruidenroom 24,20
Vegetarische pasta tortiglioni met Roquefort en groentjes 16,30
Tortiglioni met ham, Roquefort en groentjes 17,80

 

Salades

Caesar salade met kippenreepjes, croutons en parmazaan 18,50
Lauw slaatje van Geitenkaas met spek en gekarameliseerde appeltjes 19,60
Slaatje van "BlackTiger"-scampi's met zwartewoudham en verse tartaarsaus  18,80
Slaatje van zacht gerookte zalm en krokante zeetongreepjes 20,50

 

 

 

 

 

 

voorgerechten

Kaaskroketten met herve dressing 11,90
Kroketjes van grijze garnalen, rouille en crumble van kroepoek 17,90
Rundscarpaccio "La Tache Noire"  met truffelolie, balsamico en parmezaan 15,50
Sint-Jacobsnootjes en scampis met saus van grijze garnalen 18,30
"Black Tiger" scampis met zachte look, fijne sjalotten en tuinkruiden 16,80
Bordje van zacht gerookte zalm met zijn garnituur                                  19,90

 

Visgerechten

Sliptongetjes "Meunière" met slaatje Dagprijs
Sint-Jacobsnootjes en scampis met saus van grijze garnalen 29,30
Gegratineerd vispannetje van Noordzeevis 24,60
Tongscharrolletjes met warme groentjes en saus van kreeft 23,50
Op vel gebakken zalmfilet, béarnaise en fris slaatje 24,50

  

 

 

Vleesgerechten

Américain "La Tache Noire"  huisbereid of natuur  19,80
Steak "La Tache Noire" natuur (300gr.) 21,50
Lamskroontje met warme groentjes en tijmsausje 31,50
Gesmoorde varkenswangetjes met gekarameliseerd buikspek 21,90
Ossentong met Madeira saus 21,50
Konijnenbillen op "Grootmoeders Wijze" 18,50
Hertenfilet "Grand Veneur" met wintergarnituur 29,50
Rundstartaar met tuinkruiden en slaatje 20,60
Hazenrug "Harlekijn" 29,00

 

Desserts

Créme Brûlée Roomijs van Crème Brûlée
en gekarameliseerde noten
9,50
Tartatin van Jonagold en vanille roomijs Bourbon 9,50
Moelleux Roomijs en warme chocoladesaus 9,50
Ijsgekoelde nougat met rodevruchten 9,50
Sabayon van de "Chef" (min.2 pers.) 9,50 (p./p.)
Coupe "Colonel" (citroensorbet en wodka) 9,50
Trio van sorbet (Limoen/passievrucht&mango/framboos) 9,50

 

 

Kindergerechten

 

Kipfilet met appelmoes 9,50
Steak "La Tache Noire" met sla en saus naar keuze  14,80
Kinderspaghetti Bolognaise  6,90
Gebakken slibtong                               dagprijs
Balletjes in tomatensaus 13,90