Kaaskroketten met Herve dressing | 17,40 |
Kroketjes van grijze garnalen, rouille en crumble van kroepoek | 19,50 |
Bordje van zacht gerookte zalm met zijn garnituur | 20,90 |
Rundscarpaccio "La Tache Noire" met truffelolie, balsamico en parmezaan | 18,00 |
Sint-Jacobsnootjes en scampis met saus van grijze garnalen | 20,90 |
Scampi T'Soethuys | 18,60 |
"Black Tiger" scampis met zachte look, fijne sjalotten en tuinkruiden | 18,50 |
Américain "La Tache Noire" huisbereid of natuur | 25,00 |
Steak "La Tache Noire" natuur (300gr.) | 26,50 |
Lamskroontje met warme groentjes en tijmsausje | 37,50 |
Gesmoorde varkenswangetjes met gekarameliseerd buikspek | 27,50 |
Ossentong in Madeirasaus | 25,50 |
Konijnenbillen op "Grootmoeders" wijze | 24,00 |
Rundstartaar op "Italiaanse" wijze | 26,40 |
Champignonsaus - Béarnaise - Choron - Kruidenboter - Peperroom | 3,00 |
Supplement salade - Warme groenten | 3,50 |
Supplement verse Mayonaise van de Chef | 1,00 |
Naar keuze geserveerd met met frietjes/puree/ kroketten/amandelkroketten/rijst of pasta |
Zeetong met botersausje en fris slaatje | dagprijs |
Sint-Jacobsnootjes en scampis met saus van grijze garnalen | 34,50 |
Scampi T'Soethuys | 26,00 |
Gegratineerd vispannetje van Noordzeevis | 28,50 |
Tongscharrolletjes op "Oostendse" wijze | 25,50 |
Op vel gebakken zalmfilet, béarnaise en fris slaatje | 28,50 |
Tagliatelli met scampis, gerookte zalm en verse kruidenroom | 28,50 |
Vegetarische pasta,tagliatte met Roquefort en prei | 20,20 |
Tagliatelli met kip, currysaus met room en champignons | 22,50 |
Caesar salade met kippenreepjes, croutons en parmazaan | 22,60 |
Lauw slaatje van Geitenkaas met spek en gekarameliseerde appeltjes | 21,60 |
Slaatje van "BlackTiger"-scampi's met zwartewoudham en verse tartaarsaus | 25,50 |
Slaatje van zacht gerookte zalm en krokante zeetongreepjes | 27,50 |
Vanilla Dream roomijs met warme chocoladesaus | 10,00 |
Crème Brûlée met roomijs en gekarameliseerde noten | 10,00 |
Tarte tatin van Jonagold en vanille roomijs Bourbon | 10,00 |
Moëlleux met roomijs en warme chocolade | 10,00 |
Sabayon van de "Chef" (min. 2 pers.) | 10,00 (p/p) |
Coupe "Colonel" (limoensorbet en vodka) | 10,00 |
Trio van sorbet (limoen/passievrucht&mango/framboos) | 10,00 |
Kipfilet met appelmoes | 14,00 |
Steak "La Tache Noire" met sla en saus naar keuze | 19,00 |
Kinderspaghetti Bolognaise | 9,00 |
Balletjes in tomatensaus | 14,00 |