voorgerechten

Kaaskroketten met Herve dressing 13,90
Kroketjes van grijze garnalen, rouille en crumble van kroepoek 17,90
Bordje van zacht gerookte zalm met zijn garnituur 19,90
Rundscarpaccio "La Tache Noire"  met truffelolie, balsamico en parmezaan 16,50
Sint-Jacobsnootjes en scampis met saus van grijze garnalen 18,30
"Black Tiger" scampis met zachte look, fijne sjalotten en tuinkruiden 16,80

 

Vleesgerechten

Américain "La Tache Noire"  huisbereid of natuur 19,80
Steak "La Tache Noire" natuur (300gr.) 22,50
Lamskroontje met warme groentjes en tijmsausje 31,50
Gesmoorde varkenswangetjes met gekarameliseerd buikspek 24,50
Ossentong in Madeirasaus 22,50
Konijnenbillen op "Grootmoeders" wijze 20,50
Rundstartaar op "Italiaanse" wijze 21,90
Champignonsaus - Béarnaise - Choron - Kruidenboter - Peperroom 3,00
Supplement salade - Warme groenten 3,50
Supplement verse Mayonaise van de Chef 1,00
Naar keuze geserveerd met met frietjes/puree/ kroketten/amandelkroketten/rijst of pasta

Visgerechten

Sliptongetjes "Meunière" met slaatje dagprijs
Sint-Jacobsnootjes en scampis met saus van grijze garnalen 29,30
Gegratineerd vispannetje van Noordzeevis 24,60
Tongscharrolletjes op "Oostendse" wijze 23,50
Op vel gebakken zalmfilet, béarnaise en fris slaatje 24,50
Paling in't groen dagprijs
   

  

 

 

Kleine gerechten

Croque Monsieur met slaatje 11,50
Spaghetti Bolognaise 13,00
Tagliatelli met scampis, gerookte zalm en verse kruidenroom 24,20
Vegetarische pasta tortiglioni met Roquefortsaus en seizoengroentjes 16,30
Tagliatelli met kip, currysaus met room en champignons 18,00

 

Kindergerechten

Kipfilet met appelmoes 11,00
Steak "La Tache Noire" met sla en saus naar keuze  16,00
Kinderspaghetti Bolognaise  8,00
Gebakken slibtong                               dagprijs
Balletjes in tomatensaus 14,00

 

 

 

 

 

Salades

Caesar salade met kippenreepjes, croutons en parmazaan 18,50
Lauw slaatje van Geitenkaas met spek en gekarameliseerde appeltjes 19,60
Slaatje van "BlackTiger"-scampi's met zwartewoudham en verse tartaarsaus  21,50
Slaatje van zacht gerookte zalm en krokante zeetongreepjes 20,50

 

Nagerechten

Vanilla Dream roomijs met warme chocoladesaus 10,00
Crème Brûlée met roomijs en gekarameliseerde noten 10,00
Tarte tatin van Jonagold en vanille roomijs Bourbon 10,00
Moëlleux met roomijs en warme chocolade 10,00
Sabayon van de "Chef" (min. 2 pers.) 10,00 (p/p)
Coupe "Colonel" (limoensorbet en vodka) 10,00
Trio van sorbet (limoen/passievrucht&mango/framboos) 10,00