Suggesties

VOORGERECHTEN

Mosselen met tuinkruiden en look 17,80
Mosselen getomateerd en gegratineerd  18,30

HOOFDGERECHTEN

Zeeuwse Mosselen (bodemcultuur) 800gr/1,2kg
Opgevulde kipfilet met bladspinazie,mozarella, zwartewoudhesp en provençaal sausje 21,90
Verse, gebakken tonijn op 'Mediteraanse' wijze 24,00
Rundstartaar op 'Italiaanse' wijze 21,90

Mosselen

800gr/1,2kg
NATUUR 19,00/25,50
WITTE WIJN 20,00/27,00
LOOK&ROOM 20,50/27,00
PROVENÇAAL 20,50/27,00
OP BRABANTSE WIJZE 20,50/27,00
BISQUE(kreeft &garnaal) 20,80/27,00

Kleine gerechten

Croque Monsieur met slaatje 11,50
Spaghetti Bolognaise 13,00
Tagliatelli met scampis, gerookte zalm en verse kruidenroom 24,20
Tagliatelli met gestoofde prei, champignons, pijnboompitten en een roomsausje 16,30
Tagliatelli met kip, een currysaus met room en champignons 17,80

 

Salades

Caesar salade met kippenreepjes, croutons en parmazaan 18,50
Lauw slaatje van Geitenkaas met spek en gekarameliseerde appeltjes 19,60
Slaatje van "BlackTiger"-scampi's met zwartewoudham en verse tartaarsaus  21,50
Slaatje van zacht gerookte zalm en krokante zeetongreepjes 20,50

 

voorgerechten

Kaaskroketten met herve dressing 11,90
Kroketjes van grijze garnalen, rouille en crumble van kroepoek 17,90
Rundscarpaccio "La Tache Noire"  met truffelolie, balsamico en parmezaan 15,50
Sint-Jacobsnootjes en scampis met saus van grijze garnalen 18,30
"Black Tiger" scampis met zachte look, fijne sjalotten en tuinkruiden 16,80
Bordje van zacht gerookte zalm met zijn garnituur                                  19,90

 

Visgerechten

Sliptongetjes "Meunière" met slaatje dagprijs
Sint-Jacobsnootjes en scampis met saus van grijze garnalen 29,30
Gegratineerd vispannetje van Noordzeevis 24,60
Tongscharrolletjes met warme groentjes en saus van kreeft 23,50
Op vel gebakken zalmfilet, béarnaise en fris slaatje 24,50
Paling in't groen dagprijs
   

  

 

 

Vleesgerechten

Américain "La Tache Noire"  huisbereid of natuur  19,80
Steak "La Tache Noire" natuur (300gr.) 22,50
Lamskroontje met warme groentjes en tijmsausje 31,50
Gesmoorde varkenswangetjes met gekarameliseerd buikspek 24,50
Ossentong met Madeirasaus 22,50
Konijnenbillen op "Grootmoeders" wijze 20,50
Rundstartaar op "Italiaanse" wijze 21,90

Desserts

Crème brûlée met roomijs en gekarameliseerde noten 10,00
Tartatin van Jonagold en vanille roomijs Bourbon 10,00
Moelleux Roomijs en warme chocoladesaus 10,00
Ijsgekoelde nougat met rodevruchten 10,00
Sabayon van de "Chef" (min.2 pers.) 10,00 (p./p.)
Coupe "Colonel" (citroensorbet en wodka) 10,00
Trio van sorbet (Limoen/passievrucht&mango/framboos) 10,00

 

 

Kindergerechten

 

Kipfilet met appelmoes 11,00
Steak "La Tache Noire" met sla en saus naar keuze  15,80
Kinderspaghetti Bolognaise  6,90
Gebakken slibtong                               dagprijs
Balletjes in tomatensaus 13,90