Sint-Valentijn |
Zaterdag 13 en Zondag 14 februari |
Carpaccio van Sint-Jacobsnootjes, citrusvinaigrette en limoenschilfers |
* |
Romige knolseldersoepje met snippers van gerookte zalm |
* |
Doradefilet, puree van rode biet, bladspinazie, sausje van bisque en garnaaltjes |
* |
Cupido Hartje met mousse van framboos en zijn coulis op een chocolade biscuit |
* |
Flesje Cava Mistinguett per koppel, bent U alleen, krijgt U er ook eentje! |
55€ per persoon |
Wild menu |
Carpaccio van hert met z'n garnituur |
* |
Pompoenroomsoep met snippertjes gerookte zalm |
* |
Hertenfilet"Grand Veneur" met z'n wintergarnituur |
* |
Geglazuurd Appeltje van mousse van appel, met caramel en meringue |
Fles Cava: Mistinguett 18€/Fles |
Huiswijn/Fles: 10€/Fles |
Wit: Trebi, Trebiano (Abruzzen,It) |
Rood: Moda Montepulciano(Abru,It) |
Rosé: Villa Blanche(Grenache,Fr) |
Suggesties Wit: |
Can Bas "Xarel-Lo", Penedes 14€ |
Sancerre J-P Picard 24€ |
Pouilly Fumé Argile à Silex 25€ |
Soave Corte S.Alda(veneto) 16€ |
Suggesties Rood: |
La Passione Segreta,Primitivo,Puglia 14€ |
Peybonhomme Les Tours(C.de Blaye) 75cl:15€ /37.5cl:8€ |
Ch. Castigno Terra Casta(Languedoc)17€ |
Vergel(Alicante) 14€ |
Petit Bocq St Estephe 75cl:32€/37.5cl:19€ |
La Commanderie Lalande Pomerol 26€ |