Valentijnsmenu

Sint-Valentijn
Zaterdag 13 en Zondag 14 februari
Carpaccio van Sint-Jacobsnootjes, citrusvinaigrette en limoenschilfers
*
Romige knolseldersoepje met snippers van gerookte zalm
*
Doradefilet, puree van rode biet, bladspinazie, sausje van bisque en garnaaltjes
*
Cupido Hartje met mousse van framboos en zijn coulis op een chocolade biscuit
*
Flesje Cava Mistinguett per koppel, bent U alleen, krijgt U er ook eentje!
55€ per persoon

Maandmenu 49€

Wild menu
Carpaccio van hert met z'n garnituur
*
Pompoenroomsoep met snippertjes gerookte zalm
*
Hertenfilet"Grand Veneur" met z'n wintergarnituur
*
Geglazuurd Appeltje van mousse van appel, met caramel en meringue

Wijnen

Fles Cava: Mistinguett 18€/Fles
Huiswijn/Fles: 10€/Fles
Wit: Trebi, Trebiano (Abruzzen,It)
Rood: Moda Montepulciano(Abru,It)
Rosé: Villa Blanche(Grenache,Fr)
Suggesties Wit:
Can Bas "Xarel-Lo", Penedes 14€
Sancerre J-P Picard 24€
Pouilly Fumé Argile à Silex 25€
Soave Corte S.Alda(veneto) 16€
Suggesties Rood:
La Passione Segreta,Primitivo,Puglia 14€
Peybonhomme Les Tours(C.de Blaye) 75cl:15€ /37.5cl:8€
Ch. Castigno Terra Casta(Languedoc)17€
Vergel(Alicante) 14€
Petit Bocq St Estephe  75cl:32€/37.5cl:19€
La Commanderie Lalande Pomerol 26€